Jouw uitdaging

Daarom werk je bij Vanouds!
Home   /  Jouw uitdaging

Wil jij onderdeel uitmaken van het Vanouds team?

Culinair

Werken bij Vanouds - CulinairFood, koken, eten, proeven. Vanouds staat voor zoveel meer, maar vooral voor passie met eten. Puur, vers en lokaal zijn termen die bij Vanouds hoog in het vaandel staan. Aangezien we veel gasten ontvangen, is onze keuken erg veelzijdig. Heb jij passie voor eten? Dan hebben wij vast een plekje voor jou!

Bekijk de vacatures

Service

WerkenbijVanouds Bierviltje

Een onvergetelijke ervaring valt of staat met een enthousiast gezicht aan tafel, die weet heeft van wat er bij Vanouds speelt. Het gaat zoveel verder dan een drankje uitschenken of een bonnetje brengen. Wij zijn op zoek naar toppers die er blij van worden gasten als vanouds een onvergetelijke horeca-ervaring te bezorgen! Heb jij daar net zoveel zin in? Klik dan snel verder!

Bekijk de vacatures

Others

Naast dat er bij Vanouds veel op de vloer zelf gebeurt, worden er achter de schermen ook belangrijke zaken uitgerold. Van financieel tot events en van communicatie tot facilitair. Denk jij dat jij in ons team past en hier jouw steentje aan kunt bijdragen? Kijk dan snel verder welke openstaande vacatures er momenteel zijn. Zien we je snel?

Bekijk de vacatures